Over Ons

Duurzaam administratie en advies


 
Welkom bij Duurzaam administratie en advies, waar wij met passie en toewijding onze 10-jarige ervaring in administratieve zaken aanbieden. We zijn verheugd om onze diensten aan te bieden, die reeds worden gebruikt door flink aantal bedrijven en particulieren uit Baarn en omstreken. Wij zijn er om jou te helpen, of je nu een startende ondernemer bent of al een gevestigd bedrijf hebt.
 
Wat doen wij?

Bij Duurzaam administratie en advies verzorgen we jouw administratie van A tot Z. Of het nu gaat om belastingadvies, het opstellen van jaarrekeningen, vennootschaps-, omzet-, inkomstenbelasting of specifieke aangiften zoals ICP-aangifte (levering van diensten en/of goederen aan ondernemers binnen de E.U.) en OSS (leveringen van diensten en/of goederen aan particulieren binnen de E.U.); wij hebben het in de vingers.
 
Waarom Duurzaam?
 
Onze naam zegt het al: Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen. We streven ernaar niet alleen cijfers te beheren, maar ook om duurzame relaties op te bouwen. Bij Duurzaam administratie en advies begrijpen we dat belastingen en financiële zaken ingewikkeld kunnen lijken en soms ook zijn. Daarom leggen wij alles uit in begrijpelijke taal. Jouw vragen zijn altijd welkom. Of je nu persoonlijk langskomt, belt of een e-mail stuurt. Transparantie en toegankelijkheid zijn voor ons vanzelfsprekend.
 
Wie zijn wij?
 
Achter Duurzaam administratie en advies staat een team van ervaren professionals met een gezamenlijke missie: Jouw bedrijf laten bloeien. Met een schat aan kennis en een vriendelijke benadering zorgen wij ervoor dat jij je kunt concentreren op waar je het beste in bent. Wij nemen voor jou de administratieve rompslomp op ons.
 
Klaar voor de toekomst
 
Of je nu een eenmanszaak runt als zzp’er, MKB-ondernemer of een groter bedrijf hebt zoals een B.V. en/of een holding, wij zijn hier om jou te ondersteunen. Maak kennis met Duurzaam administratie en advies. Jouw betrouwbare partner voor een duurzame en succesvolle zakelijke toekomst.

Klantenportefeuille
Wij zijn trots op onze diverse klantenportefeuille, die zich uitstrekt over verschillende sectoren en bedrijfstypes. Van kleine start-ups tot gevestigde bedrijven, hebben we het voorrecht gehad om met een breed scala aan ondernemers te werken. Daarnaast hebben we een flink aantal bedrijven en particulieren uit Baarn en omstreken als gewaardeerde klanten mogen verwelkomen.  

Onze Kernwaarden

Wij beloven betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht in al onze diensten.

Betrouwbaarheid

Wij staan garant voor secure en accurate administratie, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Kwaliteit

Wij leveren hoogwaardige financiële diensten die voldoen aan de hoogste standaarden in de branche.

Persoonlijke Aandacht

Wij luisteren naar uw wensen en bieden maatwerk advies, omdat uw succes onze prioriteit is.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.