Onze Diensten

Wat Wij Aanbieden

Ontdek onze uitgebreide diensten voor boekhouden, belastingaangifte en financieel advies.

Black Calculator Near Ballpoint Pen on White Printed Paper
01

Administratie van A tot Z


Duurzaam Administratie en Advies biedt professionele en nauwkeurige administratieve diensten van A tot Z. Wij begrijpen de complexiteit en tijdsinvestering van financiële taken en nemen uw administratieve lasten weg, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.
belastingdienst aangifte inkomstenbelasting
02

Aangifte inkomstenbelastingBij Duurzaam administratie en advies begrijpen we dat uw aangifte inkomstenbelasting meer is dan alleen een verplichting. Het is een kans om uw financiële situatie te optimaliseren en uw belastingvoordelen te maximaliseren. Onze toegewijde experts staan voor u klaar om u te begeleiden door het proces en ervoor te zorgen dat u geen enkel detail over het hoofd ziet.

omzetbelasting berekenen
03

Aangifte omzetbelasting

Als ondernemer begrijpt u de cruciale rol van uw omzetbelastingaangifte in uw fiscale verplichtingen. Bij Duurzaam Administratie en Advies bieden we de expertise en ondersteuning die u nodig heeft voor een zorgeloze aangifte omzetbelasting.


aangifte vennootschapsbelasting
04

Aangifte vennootschapbelasting

Als ondernemer begrijpt u de cruciale rol van uw vennootschapsbelastingaangifte in uw fiscale verplichtingen. Bij Duurzaam Administratie en Advies nemen we de zorg voor uw aangifte vennootschapsbelasting op ons, zodat uw bedrijf fiscaal compliant blijft.

jaarrekening opstellen
05

Jaarrekening opstellen

Een jaarrekening gaat verder dan een wettelijke verplichting; het is een waardevol instrument voor inzicht in uw bedrijfsfinanciën. Bij Duurzaam Administratie en Advies begrijpen we dit belang en bieden we expertise en ondersteuning voor een efficiënt opstellingsproces.

Nauwkeurige en betrouwbare jaarrekening.

ICP aangifte
06

ICP-aangifte

De Intracommunautaire Prestaties (ICP)-aangifte is van vitaal belang voor ondernemers binnen de EU die goederen of diensten leveren aan andere EU-landen. Of het nu gaat om grensoverschrijdende verkoop van producten, digitale diensten of andere transacties, het correct indienen van uw ICP-aangifte is essentieel om aan uw fiscale verplichtingen te voldoen.

OSS aangifte
07

OSS-aangifte

De OSS-aangifte is een onmisbaar instrument geworden voor ondernemers die verkopen doen aan particulieren in andere EU-landen, vooral bij een omzet vanaf 10.000 euro. Dit geldt met name voor verkopen via platforms zoals Amazon en bol.com, waar grensoverschrijdende handel een essentieel onderdeel van het bedrijfsmodel is geworden. 

financieel advies
08

Advies

Uw financiële situatie is uniek, en bij Duurzaam Administratie en Advies begrijpen we dat persoonlijk belastingadvies cruciaal is voor uw specifieke behoeften. Met een toegewijd team van belastingexperts bieden wij een grondige analyse en optimalisatie van uw belastingpositie. Of het nu gaat om het minimaliseren van belastingverplichtingen, het maximaliseren van belastingvoordelen of strategische belastingplanning, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw fiscale situatie haalt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.